Concept CK9090
Multifunkční hrnec Concept CK 9090 s 9+1 funkcí, umí upéct bábovku, smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat a fungovat jako pomalý hrnec.
Kód: CK7070
Multifunkční hrnec Concept 7x7 umožňuje 7+1 různých způsobů přípravy pokrmů.
Kdo by si nedal dozlatova osmažený řízek? Dno nádoby je dostatečně velké na to, abyste mohli připravovat třeba čtyři najednou.
Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit.
Hrnec 7x7 je vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné vitamíny.
Jednoduše pozvolna rozpustíte suroviny v ohřívací nádobě a pomocí sady vidliček můžete konzumovat, ať už sladké varianty jako jahody v čokoládě nebo tradiční sýrové.Příklad receptu na klasické švýcarské sýrové fondue pro 4 osoby: Rozetřený stroužek česneku ohřejte v 250 ml suchého bílého vína. Přidejte nastrouhaný sýr ementál 300 g a gruyer 300 g (možno i jiné druhy sýrů dle chuti). Zakápněte šťávou z poloviny citrónu. Vše neustále promíchávejte, až se vytvoří hustá sýrová omáčka. V 60 ml třešňového likéru rozmíchejte lžíci kukuřičného škrobu, přidejte trochu pepře a muškátového oříšku, dejte do omáčky a promíchejte. Servírování: Kousky bílého pečiva na fondue vidličce namáčíme v omáčce.
Technické parametry:
• 7 x 7: smažení, vaření, grilování, vaření v páře, opékání, fondue, ohřívání + fritování
• Nastavení teploty: 60—190 °C
• Objem: 4 l
• Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem
• Plně rozebiratelný — nádobu lze mýt v myčce
• Objem olejové náplně: 1,5—2 l
• Kontrolka termostatu
• Příkon: 1 350—1 650 W
Příslušenství:
fondue set 6 vidliček
koš na fritování
děrovaná naběračka
mřížka na vaření v páře